abortion in cebu
Guest_Nochoice_*
Posted 03 July 2017 - 07:37 PM
Posted 22 October 2017 - 07:23 PM
I really need help po. I'm looking for a person who does surgical D&C suction procedure po. Please po. Cebu area lang. Don't want any meds intake just surgical procedure. Please contact me at 095022***07. Thank you
need sad ko sis but pwde rata kuyog mo adto
Posted 09 November 2017 - 08:39 PM
hi mga sis, I need to do pregnancy termination. 2 months. kita namo og clinic. please....
Wala ko kabaw ug clinic sa cebu sis kay bawal mana anb clinic2 gud sariling sikap rajud ni atoa palit ratag meds unya kita raymo inom mo follow rata sa instruction
Guest_ineedurgenthelpls_*
Posted 11 November 2017 - 08:38 AM
Guest_shyrie_*
Posted 22 November 2017 - 01:27 AM
Guest_Blanche_*
Posted 23 November 2017 - 04:17 PM
Wala jud na sa cebu mga sis, cyto or mife kit nlng jud mo, may instruction na word per word sundon, makaya rana, ako pa ninyo lihokon ninyo na kay sau pa ayaw pa abtag 7 months ng tyan ninyo kay lisod na,. Ako cyto ako gigamit 3 months to ako tyan successful bya, back read nlng mo para sa number sa legit seller dri.
Hi ms Shy.
Please share nman imo experience and what kit imo gi use. Thank you!
Posted 25 November 2017 - 05:51 PM
Wala jud na sa cebu mga sis, cyto or mife kit nlng jud mo, may instruction na word per word sundon, makaya rana, ako pa ninyo lihokon ninyo na kay sau pa ayaw pa abtag 7 months ng tyan ninyo kay lisod na,. Ako cyto ako gigamit 3 months to ako tyan successful bya, back read nlng mo para sa number sa legit seller dri.
sis pila diay ang cyto kit ok pakaha ni sa 4? bag o lang nag 4 akoa tummy ??
Guest_Blanche_*
Posted 01 December 2017 - 02:56 AM
5months pregnant ko when I did the procedure with cyto.
When I was on my 1st month I tried different methods from herbal to vit c pero wa effect ni try ko ani na mga method since lisod mangita ug legit seller sa pills dri cebu. I keep on searching legit sellers kay mahadlok ko ma scam since mahal kaayo ang meds. Hangtod pag 3 months nko I found out about this site and Ms Ella. Very trusted sya dri sa site and i read alot of reviews about her na legit jhud sya. So I texted her and inquire about the meds. Mahal sya pero wa ko mag doubt mo order niya. Na dugay ko ug order since nag tigum pko ug kwarta. Naabot ug 5 months akong gidala mahadlok na hinuon ko mo proceed sa procedures kay tungod na fetus na gyud sya but I have my reasons mao ako jhud gi padayun. I ordered cyto kit sa iyaha november 28 ko ni order bayad k, nadawat nko dayun pag november 29 3pm through LBC . I sent the picture of the receipt sa iyang fb and gi send dayun niya ang instructions. I did the procedure yesterday November 30. You have to STRICTLY FOLLOW THE INSTRUCTIONS para ma successful. I did it at home without anyone knowing sa akong ginabuhat.
Nov.30 ko nag start sa procedure. 1st dose after 30 minutes nag cramps na akong puson dapit sa left side . Hangtod ra ko sa 3rd dose sa meds kay tungod na dry na kaayo akong V And lisod na sya isulod sa pinaka ilawm. I expected na mag fail ko. Pero continue ghapon ko sa pag follow sa instruction bsag nag expect ko na ma fail. Grabe ka sakit physically but kinahanglan antuson jhud nimo sya. Grabe akong twist and turns sa bed aron lang jhud ma comfortable ko. Pero grabe gyud ang sakit. Pag abot sa 1am feel na ko dili na gyud kaaya kinahanglan na jhud nko mag c.r bsag dili pa pwede mo barog ani nga time. Perte nman sakita sa akong puson so nag cr na gyud ko and didto grabe akong pag ire aron mo gawas sya exactly 1.30 ni gawas ang fetus grabe traumatic experience and emotionally hurting. Grabe akong pag pangayo ug pasaylo sa akong baby ug sa Ginoo wala gyud ko niya palisdi ug maayo kay ning gawas gyud tanan dayun fetus umbilical cord and placenta. Na prove jhud nako nga legit kaayo si Ms ella and her meds. Grateful ko na wala ko ma scam. Sa katong nag plano mo buhat sa procedure buhata samtang sayo pa ayaw na pa dugaya kay grabe ka sakit physically and emotionally.
I hope ma okay na ta tanan .
Guest_Theresr_*
Posted 02 December 2017 - 12:20 PM
Hello mga sis ! I just wanted to share my experience sa inyoha.
When I was on my 1st month I tried different methods from herbal to vit c pero wa effect ni try ko ani na mga method since lisod mangita ug legit seller sa pills dri cebu. I keep on searching legit sellers kay mahadlok ko ma scam since mahal kaayo ang meds. Hangtod pag 3 months nko I found out about this site and Ms Ella. Very trusted sya dri sa site and i read alot of reviews about her na legit jhud sya. So I texted her and inquire about the meds. Mahal sya pero wa ko mag doubt mo order niya. Na dugay ko ug order since nag tigum pko ug kwarta. Naabot ug 5 months akong gidala mahadlok na hinuon ko mo proceed sa procedures kay tungod na fetus na gyud sya but I have my reasons mao ako jhud gi padayun. I ordered cyto kit sa iyaha november 28 ko ni order bayad k, nadawat nko dayun pag november 29 3pm through LBC . I sent the picture of the receipt sa iyang fb and gi send dayun niya ang instructions. I did the procedure yesterday November 30. You have to STRICTLY FOLLOW THE INSTRUCTIONS para ma successful. I did it at home without anyone knowing sa akong ginabuhat.
Nov.30 ko nag start sa procedure. 1st dose after 30 minutes nag cramps na akong puson dapit sa left side . Hangtod ra ko sa 3rd dose sa meds kay tungod na dry na kaayo akong V And lisod na sya isulod sa pinaka ilawm. I expected na mag fail ko. Pero continue ghapon ko sa pag follow sa instruction bsag nag expect ko na ma fail. Grabe ka sakit physically but kinahanglan antuson jhud nimo sya. Grabe akong twist and turns sa bed aron lang jhud ma comfortable ko. Pero grabe gyud ang sakit. Pag abot sa 1am feel na ko dili na gyud kaaya kinahanglan na jhud nko mag c.r bsag dili pa pwede mo barog ani nga time. Perte nman sakita sa akong puson so nag cr na gyud ko and didto grabe akong pag ire aron mo gawas sya exactly 1.30 ni gawas ang fetus grabe traumatic experience and emotionally hurting. Grabe akong pag pangayo ug pasaylo sa akong baby ug sa Ginoo wala gyud ko niya palisdi ug maayo kay ning gawas gyud tanan dayun fetus umbilical cord and placenta. Na prove jhud nako nga legit kaayo si Ms ella and her meds. Grateful ko na wala ko ma scam. Sa katong nag plano mo buhat sa procedure buhata samtang sayo pa ayaw na pa dugaya kay grabe ka sakit physically and emotionally.
Sis hm diay ang cyto for 2 months?
Guest_4MosTragedyðŸ˜_*
Posted 03 December 2017 - 06:27 AM
Anyone can help please.. I badly need Ms.Ella's number . As soon as possible mga sissy..
Salamat kaayo...
Guest_4MosTragedyðŸ˜_*
Posted 14 December 2017 - 06:45 PM
Guest_4mos_tragedy_*
Posted 15 December 2017 - 12:44 AM
Mga sis, I'm trying my best to update everyone about my procedure.
" ALREADY DELIVERED "
After taking my 2nd dose, continuous parin ang pain.. sobrang sakit pero kailangan talaga tiisin.
After 3hrs and 55min. Lumabas na lahat..
Nasa loob talaga cya ng water bagðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
(Fetus and placenta)
Di na pumutok water bag ko. As in lumabas na lahat..
Di ko na tinuloy ang 3rd dose which is etatake ko na Sana 12midnight.
As of this moment, nagrerest pa ako..
Sissies.. follow the procedure.
FOLLOW THE PROCEDURE.
Godbless to everyone na gagawin pa Lang.
Pray Lang ng pray for forgiveness.. ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
Posted 15 December 2017 - 01:23 AM
P.S Admin please post this bcn naa pa machange laang mind...í ½í¸í ½í¸í ½í¸
Guest_Guest-summer_*
Guest_Guest_mia_*
Posted 24 December 2017 - 09:38 AM
Hello everyone. I am from Cebu. South area. I am one month preggy. I need to do it na may kasabay kasi year 2013 I did it and I was suffering talaga. And nag chi-chill ako. Please contact me if kailangan niyo ng kasabay. My # is 095****8347
Miss need sad kog kasabay pwedi ta mag dungan .khbaw ka asa ta pwedi mgpa abort?
Guest_BFniYoungGF_*
Posted 24 December 2017 - 05:21 PM
Guest_Takenforgranted_*
Posted 28 December 2017 - 11:55 AM
.ff to my previous post...wala na ako bb...the prcedure was successful though very tormenting...physically and emotionally drained...lumabas bb q @12:18am 12/15/17...������������������...and I am right that its a boy #XYZRIEL...he was as big as a pepsi 12oz bottle...huhuhu...i held him for a couple of minutes and told him how sorry i am...bb sorry jud kaau...������������������...please be back to mama once everything is well and settled...#neveragaintoABORTION...mga sis if you will do it please just once lng and if malikayan likayi na lng please...lisod jud kaau oi di lalim...use any mode of family planning para dli na ta utro masud sa ingon ani nga situation...if my mom knows what i did she will really forsake me...nkaya niya buhion mi 6 ka siblings and yet me, i gave up!! ������������������
P.S Admin please post this bcn naa pa machange laang mind...������������������
Ano po ung nagamit nyong gamot? Mife po babor cyto
Guest_Anne_*
Posted 28 December 2017 - 09:23 PM
Hello everyone. I am from Cebu. South area. I am one month preggy. I need to do it na may kasabay kasi year 2013 I did it and I was suffering talaga. And nag chi-chill ako. Please contact me if kailangan niyo ng kasabay. My # is 095****8347
Hi sis.. r u done with the procedure? Naghhanap din aq ng kasabay
Guest_Rax_*
Posted 01 January 2018 - 06:03 AM
Mandaue area ko. Makigdungan unta ko.Hi, uyab rako sa ako gf and nag s*x mi without knowing nga kana diay gamay na mga sperm nga manggawad gani kay makabuntis man diay na, karon kay murag delay na ug 1week ang period sa ako gf, naa unta mi plano mag pt pero mahadlok man gd ako gf kay basin nya positive baaaa, 17 pa tawn akoa gf nya with high honor jd na siya permi sa iya pag eskwela, bright ako gf pero ug daghan pangandoy sa iya kinabuhi, siya qng pinakamaguwangan sa iya mga igsuon, as in nag mahay ko ngano gi buhat to namo without protection gani, grabe nakong pagmahay ug naluoy ko niyaaa kay strict jd iya parents, ug kinsa toy makigdungan ug take sa cyto baaa, feel free to pm me, but replayi ssko diri una ko muhatag ug fb or number nako, salamat
Guest_Curious1_*
Posted 11 January 2018 - 06:10 PM
Update:
Mga sis, I'm trying my best to update everyone about my procedure.
" ALREADY DELIVERED "
After taking my 2nd dose, continuous parin ang pain.. sobrang sakit pero kailangan talaga tiisin.
After 3hrs and 55min. Lumabas na lahat..
Nasa loob talaga cya ng water bagðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
(Fetus and placenta)
Di na pumutok water bag ko. As in lumabas na lahat..
Di ko na tinuloy ang 3rd dose which is etatake ko na Sana 12midnight.
As of this moment, nagrerest pa ako..
Sissies.. follow the procedure.
FOLLOW THE PROCEDURE.
Godbless to everyone na gagawin pa Lang.
Pray Lang ng pray for forgiveness.. ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
After sa second dose what did you do? Pila ka dose ang whole process?
Guest_Amanda_*
Posted 14 January 2018 - 07:45 PM
KINSA NAA PLANO TO GET AN ABORTION? MEDICAL REASON NI AKOA KARON PA NAHIBAW.AN NGA COMPLICATED KY FIRST TIME NAKO BUNTIS PLEASE CONTACT MI IF POSSIBLE KY MAG DUNGAN LANG TA. SALAMAT
KINSA NAA PLANO TO GET AN ABORTION? MEDICAL REASON NI AKOA KARON PA NAHIBAW.AN NGA COMPLICATED KY FIRST TIME NAKO BUNTIS PLEASE CONTACT MI IF POSSIBLE KY MAG DUNGAN LANG TA. SALAMAT
Sis mana ka? I'll doy procedure unga dungan ga
Guest_Confused Guest_*
Posted 18 January 2018 - 10:12 PM
Guest_jane_*
Posted 30 January 2018 - 11:18 AM
Hi sis. Please share naman gi unsa nimo pag contact c miss ella. I badly need to do an abortion. Walang papa yung baby ko. Iniwan ako and hindi ko xa bf.Hello mga sis ! I just wanted to share my experience sa inyoha.
Guest_cmcm_*
Posted 09 February 2018 - 05:30 PM
Guest_Shaaann_*
Posted 16 February 2018 - 05:58 AM

Guest_rose_*
Posted 18 February 2018 - 03:11 AM
Dalawa yung kit na binibenta ni miss ella : cyto kit (mas cheaper but yung effectiveness is depende sa katawan mo) and mefi kit (mejo may kamahalan pero sure na safe). In my 1st abortion mefi kit yung ginamit ko from man dey: smooth sailing naman, di ako masyado nahirapan. On my 2nd abortion i used cyto kit from miss ella kasi kinapos ako sa budget, sobrang sakit ng naramdaman ko physically, nanghinayang tuloy ako bakit hindi mefi kit yung binili ko.
Anyhow, yun lungs, mag-ingat nalang kayo sa mga scammer and kung gagawin nyo yung procedure make sure na may kasama kayo na pwedi mag alaga at umalalay sa inyo before and after the procedure.
P.S. dalawa lang yung trusted seller ng pampalaglag na alam ko at si miss ella yan at mam dey. super thankful ako sa kanilang dalawa for helping me.
Guest_A 3 month disaster_*
Posted 26 February 2018 - 05:14 PM
Guest_-alice_*
Posted 27 March 2018 - 09:10 PM
maam pwde po malama ang fb account ni miss ella?Hi mga sis! sa mga gusto bumili ng pampalaglag, you can purchase from miss ella this is her #: 09152858517. sa kanya ako bumili ng cyto kit for my 2nd abortion. My first was kay mam dey (you can search for her in google, she also has a website of her own). Beware of scammers.
Dalawa yung kit na binibenta ni miss ella : cyto kit (mas cheaper but yung effectiveness is depende sa katawan mo) and mefi kit (mejo may kamahalan pero sure na safe). In my 1st abortion mefi kit yung ginamit ko from man dey: smooth sailing naman, di ako masyado nahirapan. On my 2nd abortion i used cyto kit from miss ella kasi kinapos ako sa budget, sobrang sakit ng naramdaman ko physically, nanghinayang tuloy ako bakit hindi mefi kit yung binili ko.
Anyhow, yun lungs, mag-ingat nalang kayo sa mga scammer and kung gagawin nyo yung procedure make sure na may kasama kayo na pwedi mag alaga at umalalay sa inyo before and after the procedure.
P.S. dalawa lang yung trusted seller ng pampalaglag na alam ko at si miss ella yan at mam dey. super thankful ako sa kanilang dalawa for helping me.
Guest_Angelika_*
Posted 15 April 2018 - 08:44 PM
Guest_regret_*
Posted 18 April 2018 - 03:26 PM
Mga sis busy lng cgru..taga cebu sd ko!!but sd to say ng pa,raspa ko sa isang abortionista sa cebu ki naa pa blood clots wala nkagawas..mo abort dw tu xa!i msg ko nnu pra matudloan tamo
asa na sis? mas maayo man siguro na kay procedure jud. unsaon man tika ug contact?
Guest_Maganda_*
Guest_Nothing_*
Posted 12 May 2018 - 12:16 AM
Guest_kym_*
Posted 13 May 2018 - 12:42 AM
AD REFERENCE ID: # 1040
POSTED DATE: More than 90 days
POSTED BY: Angela Suarez
AVAILABLE: 100
MOBILE NUMBER: +639152858517
CLASSIFICATION: For Sale
CONDITION: Brand New
PRICE: ₱ 3,200.00
AD VIEWS: (8213)
Try ug contact ani.. adto.a cebu area raman ni..
unya gae ko feedback...
Guest_Trix_*
Posted 18 May 2018 - 02:23 PM
Patabang ko buy ug meds pls ni try ko ug contact niya di naman mo reply dayon i need na kaayo nako 3 months na ako tiyan
Patabang ko buy ug meds pls ni try ko ug contact niya di naman mo reply dayon i need na kaayo nako 3 months na ako tiyan
Nakakita/nka buy nka?
Reply to this topic

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users